keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Hyvästi kaupunkielämä

Hostellin alapunkkalainen saapui paikalle joskus puolen yön jälkeen.

Kello on 5:46, herään kun kyseinen herra alkaa pesemään hampaitaan. Ilmeisesti vähäuninen kaveri. Pyörin sängyssä tietäen hyvin ettei siitä tule yhtään mitään. Myös naapurisängyn englantilainen alkaa härväämään, joten ei auta kuin nousta itsekin. Aamutoimet ja kamojen pakkaus hoidettuna palautan huoneen avaimen ja lähden kävelemään kohti rautatieasemaa.


Arkipäivä ja kello on puoli kahdeksan. Aseman käytävät ovat hengenvaaralliset paikallisten juostessa ristiin rastiin. Ostan lipun Lauterbrunneniin ja poikkean nappaamaan takeawaysämpylän aamupalaksi. Saatuani sen mussutettua onkin kello sopivasti kahdeksan ja juna saapuu.

Puoli toista tuntia ja yksi junanvaihto myöhemmin olen perillä. Maisemat alkavat näyttämään sellaisilta kuin pitäisikin. Hostelli on sopivan kolmen minuutin kävelymatkan päästä asemalta. Checkinnaan ja menen huoneen parvekkeelle ihmettelemään.


Näkymä parvekkeelta, vesiputous oikealla ja jotakin kumpareita vasemmalla. Naapurista kuuluu tunnelmaan sopivaa musiikkia, jota lukuisat tervapääskyt taivaalla säetävät.

Aika lähteä kylää tutkimaan.

1 kommentti:

  1. By the way, Bernissä oli erään kaupan ikkunalla Mölkky-pelisetti. :)

    VastaaPoista